Een professionele persoonlijkheidstest

Een professionele persoonlijkheidstest

Een professionele persoonlijkheidstest  kan je helpen bij het maken van de juiste carrière keuze. De uitslagen van de test dragen bij aan het vormgeven van een succesvolle loopbaan. Hiernaast kan de professionele persoonlijkheidstest worden ingezet voor de werving en selectie van nieuw personeel. The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers.

 

Een professionele persoonlijkheidstest

Een professionele persoonlijkheidstest kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo is The Bridge Personality perfect om kandidaten te toetsen tijdens de werving en selectie van nieuw personeel. De persoonlijkheidstest laat onder andere zien hoe iemand reageert in bepaalde werksituaties. De professionele persoonlijkheidstest kan ook ingezet worden voor de ontwikkeling van medewerkers. Door de persoonlijkheidstest krijg je namelijk ook inzicht in wat voor leider iemand is, hoe iemand zich staande houd in een team en of iemand bijvoorbeeld introvert of extrovert is.

De Big Five persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is onder andere gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstest. De Big Five persoonlijkheidstest gaat ervan uit dat de persoonlijkheid van een persoon bestaat uit vijf karaktertrekken. De persoonlijkheidstest bestaat uit een slimme vragenlijst die accuraat inzicht geeft in de persoonlijkheidstrekken van een medewerker of kandidaat.

Door het geavanceerde algoritme achter The Bridge Personality is het voor kandidaten niet mogelijk om de test te sturen. Het algoritme zorgt ervoor dat er alleen relevante vragen gesteld worden en wanneer een kandidaat de antwoorden probeert te manipuleren dan worden de antwoorden met behulp van het algoritme gewijzigd.

Je kunt de Big Five persoonlijkheidstest bestellen voor het testen van een heel team maar het is ook mogelijk om de test voor individuele kandidaten te bestellen. De persoonlijkheidstest wordt binnen 30 minuten klaargezet zodat jij direct kunt starten met het toetsen van kandidaten. Na afname is het mogelijk om de uitslag te bespreken met een TestGroup-consultant en de test is beschikbaar in maar liefst 20 talen. Hierdoor is de Big Five persoonlijkheidstest geschikt voor elke kandidaat.

Bestel The Bridge Personality persoonlijkheidstest

The Bridge Personality gaat verder dan alleen een persoonlijkheidstest. De persoonlijkheidstest is naar de Big Five, ook gebaseerd op de 16 Jung Types en het bekende vier-kleurenmodel. De test kan volledig op maat worden gemaakt zodat deze perfect aansluit op de functie waarvoor je kandidaten toetst. In The Bridge Personality zijn er verschillende rapporten beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld voor een rapport kiezen die goed aansluit bij werving en selectie. Het is ook mogelijk om een persoonlijkheidstest te gebruiken voor teamsessies en het ontwikkelen van een team. Tot slot biedt de persoonlijkheidstest rapporten die helpen bij de persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Je kunt de persoonlijkheidstest nu bestellen om de werving en selectie van kandidaten makkelijker te maken. Ben je op zoek naar een persoonlijkheidstest voor het hele team? Dan gebruik je ons assessment platform waarop je snel en eenvoudig meerdere testen kunt bestellen.