Wat is de beste elektrische auto om te leasen?

Wanneer je van plan bent een auto te leasen dan is de keuze reuze. Niet alleen heb je de keuze uit onwijs veel kleuren, ook kan je een auto helemaal naar wens laten maken, maar wat zijn precies je wensen? Wat vind je nou echt belangrijk? Daarnaast heb je natuurlijk veel auto merken waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een Audi? Een Mercedes? Of toch een Renault? Ook kun je kiezen uit verschillende modellen. En ga je voor een elektrische auto of niet? Kortom, het kiezen van een auto voor het leasen is niet zomaar gemaakt. In dit artikel gaan wij je helpen om een keuze te maken hierbij. Vraag jij jezelf af wat de beste elektrische auto is om te leasen? Wij denken met je mee en geven je een aantal opties. Meer over elektrische auto leasen lees je hier.

Wat betekent het beste?

Voor we antwoord kunnen geven op de vraag wat de beste auto is, is het misschien handig om eens te kijken naar wat het beste nu precies inhoudt. Zoals je kunt begrijpen is de definitie van de beste auto voor ieder persoon anders. De ene persoon is op zoek naar een 4-deurs en benzine, waar de ander misschien op zoek is naar een kleine elektrische auto. Er is dus niet per se 1 beste auto. Voor ieder budget is er natuurlijk een geschikte auto om te leasen. In de alinea hieronder vertellen wij je meer over wat de goedkoopste elektrische auto is om te leasen.

Wat is de goedkoopste elektrische auto om te leasen?

Als we kijken naar de goedkoopste elektrische auto’s dan komen we uit bij de Seat Mii of de Peugeot Ion. Ben je dus op zoek naar een voordelige auto om te leasen? Dan zijn deze twee auto’s geschikte auto’s om te leasen.

Welke modellen zijn populair om te leasen?

Er zijn veel modellen die populair zijn. Hieronder hebben wij ze voor je neergezet:

–         Kia Picanto

–         Skoda Octavia

–         Audi A3

–         Volkswagen Polo

–         Nissan Leaf

Als we vervolgens kijken naar de EV van het jaar 2022, dan komen we uit bij de Fiat 500e, Opel Corsa-e en de Peugeot e-208.

Uitgelicht: Renault Megane E-tech

De Renault Megane E-Tech electric heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede shouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look. En met 20“ lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warm titanium accenten trekt hij de volle aandacht met zijn uitmuntende en originele design. Wil je een Renault Megane E-tech leasen? Bekijk dan de website.